Get Adobe Flash player

Aanmelding en kosten

ecoline

Tekentherapie

Wanneer kindertekentherapie u aanspreekt, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. U maakt kennis met tekenpraktijk ‘Als een pauw’ en merkt of deze manier van werken bij u en uw kind past. Dit gesprek van ongeveer 45 minuten is vrijblijvend.

Wanneer het wederzijds klikt, maken we een afspraak voor de eerste drie sessies, waarin ik samen met uw kind ga tekenen. Uw kind ervaart hoe deze vorm van therapie voelt en er zal al veel informatie zichtbaar worden in de tekeningen en de manier waarop uw kind heeft getekend. Als ouder of verzorger bent u hier niet bij aanwezig.

Daarna volgt een tussenevaluatie met u als ouder(s)/ verzorger(s) en vat ik, samen met u, de hulpvraag en het daaraan gekoppelde doel definitief samen.

Gemiddeld volgen er hierna nog eens vier á vijf sessies. Elk therapietraject eindigt met een gesprek met u als ouder(s)/ verzorger(s). 

Na afloop mag uw kind alle teken- en schilderwerkstukken mee naar huis nemen.

Kosten tekentherapie

Intakegesprek: gratis.
Tekentherapie: € 70,00 per sessie van 1 uur inclusief tussen- en eindevaluatiegesprek. 
Verslaglegging: eenmalig € 70,00
Indien u verzekerd bent voor alternatieve zorg wordt tekentherapie door verschillende verzekeringsmaatschappijen vergoed. (zie hiervoor www.tekentaal.nl voor een overzichtstabel)

Teken- en schilderworkshops

De lessen voor het seizoen '23 - '24 starten in september en voor 7 - 12 jarigen worden deze 1 x per 14 dagen gegeven op woensdag- of vrijdagmiddag. Aanmelden kan voor een halfjaar (= 9 lessen, € 120,=) of voor het hele cursusjaar (= 18 lessen, € 225,=). Groepjes van max. 6 kinderen per les van bijna 2 uur incl. materialen. 
Opgeven kan dus per half of per heel jaar. 

Waar?

Zowel de individuele tekensessies als de tekenworkshops vinden plaats aan de Van Brerostraat 47 in Apeldoorn.

Aanmelding

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tekenpraktijk 'als een pauw' staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61447366.